Opozorilo: nepodprta različica brskljalnika

Pozdravljeni,

uporabljate (staro) verzijo brskljalnika, ki ni podprta za spletno strano metalka.si. Ker imajo poleg slabe podpore, stare verzije brskljalnikov tudi veliko varnostnih pomankljivosti, vam na spodnjih povezavah priporočamo enega od sledečih sodobnih brskljalnikov:

browser_ff Mozilla Firefoxbrowser_chrome Google Chromebrowser_opera Operabrowser_safari Safari, ali  browser_ie Internet Explorer

Hvala za vaše razumevanje.

Metalka d.d.

N: Metalka Trgovina d.o.o. Dalmatinova 2,1000 Ljubljana, Slovenija; T: + 386 1 320 75 30; F: + 386 1 320 75 35; E: info@metalka.si

SlovenianEnglish (United Kingdom)Russian
Pasica
Domov > Nepremičnine
natisni
E-pošta

Nepremičnine

Ena od dejavnosti Metalke Trgovine d.o.o. in z njo povezanih podjetij je poslovanje z nepremičninami, s katerimi podjetja razpolagajo. V ta okvir spada oddajanje poslovnih prostorov in objektov v najem in njihovo vzdrževanje ter trženje (prodaja in projektni razvoj).

V nadaljevanju je predstavljen del večjih oz. pomembnejših nepremičnin oz. kompleksov z razpoložljivimi poslovnimi prostori in namembnostjo, ki so namenjeni za trženje in najeme. Poleg teh nepremičnin razpolaga Metalka Trgovina d.o.o. tudi z večjim številom drugih nepremičnin v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Podrobnejši podatki in dodatne informacije glede nepremičnin in njihovega trženja so na razpolago pri vodstvu družbe.


rssfeed
Favoriten Twitter Facebook blogger google