Opozorilo: nepodprta različica brskljalnika

Pozdravljeni,

uporabljate (staro) verzijo brskljalnika, ki ni podprta za spletno strano metalka.si. Ker imajo poleg slabe podpore, stare verzije brskljalnikov tudi veliko varnostnih pomankljivosti, vam na spodnjih povezavah priporočamo enega od sledečih sodobnih brskljalnikov:

browser_ff Mozilla Firefoxbrowser_chrome Google Chromebrowser_opera Operabrowser_safari Safari, ali  browser_ie Internet Explorer

Hvala za vaše razumevanje.

Metalka d.d.

N: Metalka Trgovina d.o.o. Dalmatinova 2,1000 Ljubljana, Slovenija; T: + 386 1 320 75 30; F: + 386 1 320 75 35; E: info@metalka.si

SlovenianEnglish (United Kingdom)Russian
Banner
Domov > Politika zasebnosti
Print
E-mail

Politika zasebnosti

na spletni strani metalka.si

Razen kot je opisano spodaj, Metalka d.d. ne zbira ali zahteva od obiskovalcev svoje spletne strani, da izpolnejo osebne podatke za ugotavljanje istovetnosti, kot so imena, e-poštni naslovi in telefonske številke. Tako kot večina operaterjev spletnih straneh, Metalka d.d. zbira ne-osebno določljive podatke, ki jih spletni brskalniki in strežniki ponavadi dajo na voljo - podatke kot so vrsta brskalnika, operacijski sistem, izbira jezika, ter kje se nahajajo na spletni strani glede na, datum in čas vsakega obiska. Metalka d.d. zbira tudi potencialno osebne podatke, kot so Internetni Protokol (IP), ki so sicer sami po sebi ne-osebno določljivi, vendar se lahko uporabljajo v povezavi z drugimi informacijami za osebno identifikacijo uporabnikov.

Nekateri člani skupnosti Metalka d.d.(plačniki, stranke, itd), ki se odločijo za interakcijo s podjetjem Metalka d.d. na načine, ki zahtevajo da Metalka d.d. ve več o njih. Količina in vrsta informacij, ki jih Metalka d.d. zbira od teh članov je odvisna od narave interakcij. Na primer, so člani, ki želijo prejemati obvestila o novicah na strani, na strani vnesejo svoje ime in e-poštni naslov.

Urednik Spletne strani metalka.si ne bo v nobenem primeru predal zbranih informacij tretji osebi ali ustanovi, razen v primeru sodnega naloga.

Z uporabo spletnih strani, se strinjate s pogoji te politike zasebnosti. Če se ne strinjate s pogoji te politike zasebnosti, prosimo, ne uporabljate spletne strani. Metalka d.d. lahko spreminja svojo politiko zasebnosti od časa do časa. Vse morebitne spremembe se bodo odražale na tej strani. Vsebinske spremembe bo podjetje Metalka d.d. tudi napovedalo preko standardnih mehanizmov, s katerimi le-to komunicira s skupnostjo spletne strani, vključno z obvestilo preko mailing liste in skupine novic.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


rssfeed
Favoriten Twitter Facebook blogger google